tampilan produk

  • shouye
  • TIM KAMI

    Perusahaan tansah netepi prinsip manajemen bisnis sing berorientasi bakat lan jujur.Nduwe manajemen produksi lan tim riset lan pangembangan teknis sing kasusun saka 15 master, gelar teknis menengah menengah, lan ruangan uji khusus (17 peralatan uji coba) lan laboratorium riset lan pangembangan teknologi., Supaya perusahaan bisa tetep kompetitif ing kompetisi pasar sing sengit lan nyetabilake kualitas produk.Wis 6 jalur produksi kain non-woven meltblown, 2 jalur produksi kain non-woven spunbonded, 1 jalur komposit pemecah ultrasonik, lan 1 garis komposit titik tekanan, 1 jalur produksi kanggo bantalan bedah, 10 jalur produksi kanggo topeng datar, 3 jalur produksi kanggo topeng telung dimensi, lan 2 jalur produksi kanggo topeng berbentuk cangkir.Output lan kualitas apik bebarengan!

    ndeleng liyane
    • 68
      Staff
    • 26
      Mesin lan peralatan
    • 5500t+1 milyar
      Produktivitas

    rantai pasokan produk kita

  • about
  • Perusahaan Grup Kita

    Sichuan Shuer Medical Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing fokus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan produk topeng.Markas pusat lan pangkalan R&D ana ing pemandangan Chengdu sing apik, sing dikenal minangka kampung halaman panda raksasa.Pabrik iki jembaré 9.872 meter persegi., Nggawe jalur produksi kanggo kain meltblown setengah rampung / kain non-anyaman / topeng.Perusahaan kasebut nduweni kemampuan teknologi lan R&D sing kuwat, lan wis diakoni dening pemerintah minangka "perusahaan teknologi tinggi lan unit pasokan jaminan China."

    ndeleng liyane
    • 2002
      Perusahaan Didegake
    • 9872
      Area Pabrik
    • 85yuta CNY
      Sale taunan

    Misi Kita

    Nggawe kontribusi kanggo ningkatake kesehatan lan ngresiki lingkungan liwat filtrasi lan panyerepan.

    Kabar paling anyar

    • newimg

      Penggemar BTS India kanthi cepet entuk dhuwit kanggo ...

      krisis koronavirus Ing tengah-tengah krisis koronavirus India sing saya tambah akeh, para penggemar BTS tumindak kanggo ngumpulake dana kanggo mbantu wong-wong sing butuh.Minggu kepungkur, upaya bantuan Covid-19 sing dikoordinasi dening klompok saka B...
    • 303115585

      Tip kanggo Nganggo Topeng Rai Saben Dina

      Tindakake langkah-langkah iki kanggo nyandhang, nyopot lan nganggo topeng rai 3M saben dina.Topeng Rai Saben dina cocog kanggo nyandhang saben dina ing papan umum, bisa dicuci nganggo tangan lan bisa digunakake maneh kanggo regane tahan suwe.kita...
    • 350992205

      Apa topeng nglindhungi wong sing nganggo ...

      "Aku rumangsa cukup bukti kanggo ujar manawa mupangat sing paling apik yaiku kanggo wong sing duwe COVID-19 kanggo nglindhungi saka menehi COVID-19 marang wong liya, nanging sampeyan isih bakal entuk manfaat saka nyandhang ...
    • XHwDliX9TemW8h1S9LYuVA

      2018 Sichuan Ju Neng Autumn Canton Fair e...

      Jam 6 sore tanggal 4 November 2018, Autumn Canton Fair, sing dirawuhi dening Sichuan Ju Neng, kasil rampung!Pameran njupuk 5 dina lan nampa total 127 pelanggan luar negeri saka ...
    • nTyqdvThQyqcdEcPBkElIw

      Beijing melu ing China Medical Acc...

      (Ringkesan katrangan)Lu Lin, CEO perusahaan, diundang kanggo melu ing puncak taunan aksesoris medis China ing Beijing tanggal 6 Mei 2019. Dheweke rembugan karo industri ...
    • 001

      Masker apa sing cocok kanggo sampeyan?

      Sajrone periode epidemi Covid-19, penting kanggo njaga kahanan epidemi lan nganggo topeng kanthi bener.Apa jenis topeng sing kudu digatekake ...
      07
    • respirator

      Nalika tuku topeng rai, aja mung ...

      Saiki, ana akeh topeng sing dicithak lan dicelup ing pasar, sing populer banget ing kalangan konsumen, lan dodolan saben wulan model selebriti online dhuwur banget.Minangka epi ...
      27
    • covid-mask-smiles

      Apa Nganggo Topeng iku Penting

      Masalah nganggo tutup rai ing umum asring muncul ing jaman saiki.Sentimen umum yaiku, "Yen aku ora duwe risiko dhuwur kanggo COVID-19, kenapa aku kudu nganggo topeng?"Aku curiga iki ...
      18

    Tindakake Kita

    Tingkat kualitas lan layanan sing ora cocogWe nyedhiyakake layanan khusus profesional kanggo klompok lan individu. Kita ngoptimalake layanan kanthi njamin rega sing paling murah.
    Enquiry Saiki