a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

Masker Wajah Medis Sekali Pakai 3 Lapisan

Katrangan singkat:

Level: Masker Wajah Medis 3 lapis Kanthi sertifikasi CE

Tipe: 3-ply, Ear Loop, Embedded Nose Clip, Non-Sterile

BFE: ≥ 99%

Ukuran: 17.5*9.5 cm

Packaging: 50pcs / kothak utawa 10pcs / tas

Bahan: 2 lapisan non-anyaman, 1 lapisan jero sing diunekake

Werna: Putih / Biru

Standar: EN14683 Tipe IIR / YY-0469-2011



Detail Produk

Tag produk

Struktur & Bahan:

  • kain non-woven(Dewatering)+ Meltblown(fitilteration)+ kain non-woven(ramah kulit)
  • gelung kuping elastis sing nyaman
  • jembatan irung dibangun ing

Kualifikasi:

  • KONFORMITE EROPAENNE(CE)
  • Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO 9001

Area aplikasi:

  • Rumah sakit, klinik, mlaku, bis, pelabuhan udara, taman, pusat perbelanjaan, stree sibuk

Kanthi pandemi virus global sing terus nyebar, kita kabeh kudu ngati-ati kanggo nglindhungi saben liyane saka panyebaran Coronavirus (COVID-19).Lan salah siji sing penting ing wektu bebaya iki yaiku topeng pasuryan bedah.Kanthi nyandhang, sampeyan nyegah batuk lan wahing cairan saka lelungan menyang udhara lan bisa nulari wong liya.

Mesthi wae, cara paling apik kanggo nglindhungi dhewe lan wong liya sajrone pandemi yaiku tetep ing omah lan praktik jarak sosial.Nanging saiki kita mlebu mode pemulihan supaya gampang urip kanthi virus sing nggegirisi iki.Kanthi mekaten, penting kanggo njaga awake dhewe kanthi aman (lan ngindhari denda apa wae) kanthi nganggo topeng rai sawayah-wayah.

Topeng rai bedhah yaiku topeng sing digunakake para profesional kesehatan nalika ngobati pasien.Topeng iki migunani kanggo nyegah tetesan gedhe saka cairan awak supaya ora metu.Mula, dheweke nglindhungi sing nganggo saka nyebarake nyemprotake wahing lan batuk.Kajaba iku, uga minangka lapisan protèktif marang cairan awak saka produksi liya


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita