a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Babagan awake dhewe

APA KITA LAKUKAN?

Shuer Medical minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing prodhuksi topeng serial Gesala, kayata topeng planar sipil, topeng planar medis, topeng bedah, topeng KN95, topeng PM2.5, topeng FFP2 berbentuk cangkir, topeng FFP3 berbentuk cangkir, disesuaikan. topeng, graphene nursing pad seri lan surgical nursing pad seri.

Sichuan Shuer Medical Devices Co., Ltd minangka anak perusahaan sing diduweni kanthi lengkap saka Sichuan Juneng Filter Material Co., Ltd.

Ing taun 2020, Shuer Medical lair ing latar mburi pamrentah lokal kanggo nindakake operasi pangkalan industri darurat nasional, lan minangka unit kunci kanggo nindakake pencegahan epidemi nasional lan perlindungan darurat ing wilayah kulon sing resmi mapan ing Chengdu - Aba Kawasan Industri Kab.

sGate
sd-tuya

MANAJEMEN PROSES PRODUKSI KETAT lan SISTEM JAMINAN KUALITAS.

Shuer Medical wis nggawe seri topeng Gesala digital lan standar lan sistem produk seri pad graphene.Iki tundhuk karo standar implementasi GB nasional lan produksi sertifikasi standar implementasi CE EU.Ing basis iki, kita terus nambah standar kanggo macem-macem skenario, utamané sertifikasi produk tingkat dhuwur, lan terus fokus ing pangembangan graphene materi anyar asli-efficiency dhuwur lan produk kurang resistance.

Minangka pemasok produk bahan flter anyar, Sichuan Jueneng fokus ing r&d, produksi, dodolan lan layanan mel-blow fiter lan produk liyane; Ana papat baris pametumu paling anyar ing pabrik kita, utamane ngasilake enem kategori ing ngisor iki:

productcenter

KEKUATAN ENTERPRISE

Shuer Medical miwiti saka riset lan pangembangan teknologi aplikasi industri graphene, lan nggawe tim riset lan pangembangan teknologi dhuwur-mburi karo engineers senior lan Doctors minangka inti lan profesional technical personel riset lan pangembangan minangka support, lan tansah sijine kualitas lan customer. nggunakake ing Panggonan pisanan.Terus nambah kepuasan pelanggan.

prouduction-11
Production-2

WISATA PABRIK

The-production-of-the-planar-mask-1
production1
workshop1
packing
warehouse-1

Muga-muga, Shuer Medical bakal dadi unit utama kanggo pasokan darurat lan perlindungan negara ing sisih kidul-kulon China.