a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Sertifikat

Shuer medical upholds semangat inovasi terus-terusan lan maju karo Times, entuk kabeh jinis sertifikat wewenang, kaya SGS, CE, NIOSH MSDS, lan Sertifikasi IS09001, ing wektu sing padha, kita tak 2 pcs paten penemuan, Ing 2016, Kita duwe penghargaan kanggo entuk Penghargaan Kemajuan Sains lan Teknologi Nasional "125".

shuer medical ora mung nyedhiyakake produk merek dhewe sing berkualitas nanging uga bisa nyedhiyakake layanan OEM.Kita tindakake "Sabuk lan Road" strategi pembangunan nasional, ing ngisor iki langkah saka negara " Pangembangan wilayah kulon ing China ", Njupuk kulo saka China khusus Sepur saka Chengdu kanggo Eropah.kita wis ngekspor produk kita menyang luwih saka 30 negara.Ekspor nyathet 80% saka total volume dodolan perusahaan, lan pangsa pasar domestik uga saya tambah saben taun.

business license (1)
business license (2)
business license (3)

Sertifikat sing gegandhengan