a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Profil Perusahaan

img

Tujuan Perusahaan

Fokus kanggo nggawe kain nonwoven sing diunekake medis, ngupayakake entuk kahanan sing menang kanggo pelanggan, perusahaan lan karyawan.

Visi perusahaan

Dadi merek timbal saka kain nonwoven medis.

misi perusahaan

Misi perusahaan yaiku nyedhiyakake kain lan layanan non-dirajut medis sing paling profesional kanggo ningkatake efisiensi operasi pelanggan lan nglindhungi kesehatan kabeh manungsa.

Nilai

Nilai inti perusahaan yaiku: Keamanan, efisiensi, win-win, inovasi.

Win-win

Menang-menang sosial, menang-menang pelanggan, menang-menang perusahaan, menang-menang karyawan.

Efisiensi

Positif lan optimis, tumindak dadi cepet, Tumindak duwe akibat.

Safety

Nyegah risiko, kenal karo proses, tindakake aturan, operasi standar.

Kontrol kualitas

Manajemen proses produksi sing ketat lan sistem jaminan kualitas sing sampurna.

Inovasi

Inovasi pola pikir, inovasi teknologi, inovasi produk, inovasi mode.