a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Path Pangembangan

  • In 2007, initial founding companies
    Ing 2007, perusahaan pendiri awal
    Shaoxing yeying fanghua co., LTD iki diadegaké! Ing awal panyiapan, developmentstrategy punika pembangunan independen lan establishmentof merek nasional.
  • In 2010, the factory incrased
    Ing 2010, pabrik incrased
    ing taun pembangunan kanthi cepet, pabrik wis ditambahi lan ukuran iki luwih ditambahi.
  • In 2014,Continuous Creation
    Ing 2014, Continuous Creation
    Shaoxing Juneng New Material Technology Co.LTD.diadegake, lan sawetara pangolahan metu dadi produksi riset lan pangembangan independen, lan ngembangake bisnis ekspor, dadi basis praktik universitas shaoxing.
  • ln 2017, finished some achievement
    Ing 2017, rampung sawetara prestasi
    Sichuan juneng filter co.ltd.-umur anyar, pikiran anyar lan titik wiwitan anyar, kita wis bejat liwat akeh No.1, lan dadi salah siji saka manufaktur timbal saka thisfiled.lan perusahaan kita maju kanggo lPO saklawasé.
  • ln 2018, Steady development
    Ing 2018, pembangunan mantep
    Diakoni dening Shifeng, Youbang, Guijun, Tai Ji, Xinxiwang lan perusahaan liyane, dheweke wis dadi mitra jangka panjang lan nggawe posisi utama ing bahan filter sing ditiup.
  • In 2020, Break through the future
    Ing 2020, Temokake masa depan
    Kita wis dadi pemasok unit sing gegandhengan karo peralatan medis, lan wis kalebu ing dhaptar bahan-bahan pencegahan epidemi nasional sing njamin perusahaan, sing mimpin industri kain sing ditiup.