a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Jumlah pesenan minimal gumantung saka pesenan lan packing sing beda.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% simpenan ing advance, 70% imbangan marang salinan B/L.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Apa garansi produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing babar pisan utawa ora, iku budaya perusahaan kita kanggo alamat lan mutusake masalah kabeh customer kanggo kepuasan everyone.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Miturut segara, barang minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Apa kita bisa nyedhiyakake layanan manufaktur OEM?

Kita bisa nyedhiyani layanan sampel sing wis digawe sadurunge wiwitan produksi massal.Kita uga nyedhiyakake layanan khusus lan OEM kanggo para pelanggan.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Sertifikasi apa sing kita duwe?

Kita duwe sawetara laporan lan sertifikasi pengujian produk pihak katelu, kalebu sertifikasi pengujian SGS, CE, NIOSH, lan STOS;liwat ISO9001: 2016 sertifikasi standar, karo 3 paten penemuan.

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

Apa sampeyan bisa ngunjungi pabrik?

Mesthi, kita welcome pelanggan kanggo ngunjungi pabrik kita ing sembarang wektu, pangerten supaya kerjasama long-term kita

Hubungi kita kanggo rincianinformasi

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?