a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

Respirator Bentuk Piala FFP2 Kanthi Tali Kuning

Katrangan singkat:

Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

Tipe: 4-lapis, Loop kuping elastis, Steril

PFE: ≥ 94%

BFE: ≥ 99%

Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

Packing: 10 pcs/box

Bahan: 2 katun tusuk jarumlapisan, 2 lapisan jero nyawiji-diunekake

Werna: Putih / OEM kasedhiya

Standar: EN149-2001-A1-2009



Detail Produk

Tag produk

Struktur & Bahan:

  • kain non-woven(Dewatering)+ Meltblown(fitilteration)+ kain non-woven(ramah kulit)
  • gelung kuping elastis sing nyaman
  • jembatan irung dibangun ing

Kualifikasi:

  • KONFORMITE EROPAENNE(CE)
  • Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO 9001

Area Aplikasi:

  • Mist-proof, dust-proof, pabrik, lagi mlaku, bus, pelabuhan udara, taman, shopping mall, stree sibuk.pabrik jepang, pawon

Topeng cangkir iki ora beracun, ora ana ambune, ora alergi, lan ora iritasi.Iki digawe saka polipropilena minangka bahan mentah utama kanthi desain manungsa, kita nggunakake bahan standar sing dhuwur kanggo ngasilake lan kontrol kualitas sing ketat.Filtrasi efisiensi dhuwur, pencegahan keracunan sing kurang.Desain wangun unik saka tuwung ndadekake topeng lan pasuryan cocog, Sampurna nyegah bledug lan virus ora bisa njaluk menyang pasuryan.Desain irung ergonomis lan bantalan irung busa alus sing dibangun nggawe luwih nyaman kanggo nyandhang.

Saben ambegan udhara sing kita ambegan bisa ngemot bledug, PM2.5 lan zat mbebayani liyane sing kompleks, nanging sampeyan ora perlu ngerti, sampeyan mung kudu nyerahake topeng kita.Kita nggunakake kain non-anyaman ganda S, kain meltblown kinerja dhuwur, polypropylene account-anyar, lumahing seragam, efficiency imbang, nolak bahan daur ulang, lan nyegah polusi secondary.Pas proteksi telung dimensi, elastisitas dhuwur lan tali kuping nggedhekake, klip irung plastik sing didhelikake, titik welding ultrasonik, kuat lan anti-mudhun, pinggiran papat, ora gampang ngeculake cangkeme.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita