a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Topeng rai FFP2

  • FFP2 Protective Face Mask

    Topeng rai protèktif FFP2

    Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 5-ply, Loop kuping elastis, Steril

    PFE: ≥ 94%

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 lapisan non-anyaman, 2 lapisan batin sing dilelehake, Katun penyegel panas

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009


  • FFP2 Cup-shaped  Respirator With White Straps

    Respirator berbentuk Piala FFP2 Kanthi Tali Putih

    Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 4-lapis, Loop kuping elastis, Steril

    PFE: ≥ 94%

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 lapisan katun sing ditindhes jarum, 2 lapisan ing jero sing dilebur

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009


  • FFP2 Cup-Shaped Respirator With Yellow Straps

    Respirator Bentuk Piala FFP2 Kanthi Tali Kuning

    Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 4-lapis, Loop kuping elastis, Steril

    PFE: ≥ 94%

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 katun tusuk jarumlapisan, 2 lapisan jero nyawiji-diunekake

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009