a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

Respirator Bentuk Piala FFP3

Katrangan singkat:

Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

Tipe: 4-lapis, Loop kuping elastis, Steril

PFE: ≥ 99%

Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

Packing: 10 pcs/box

Bahan: 2 lapisan katun sing ditindhes jarum, 2 lapisan ing jero sing dilebur

Werna: Putih / OEM kasedhiya

Standar: EN149-2001-A1-2009



Detail Produk

Tag produk

Struktur & Bahan:

  • kain non-woven(Dewatering)+ Meltblown(fitilteration)+ kain non-woven(ramah kulit)
  • gelung kuping elastis sing nyaman
  • jembatan irung dibangun ing

Kualifikasi:

  • KONFORMITE EROPAENNE(CE)
  • Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO 9001

Area aplikasi:

  • Mist-proof, dust-proof, pabrik, lagi mlaku, bus, pelabuhan udara, taman, shopping mall, stree sibuk.pabrik jepang, pawon

Topeng cangkir iki ora beracun, ora ana ambune, ora alergi, lan ora iritasi.Iki digawe saka polipropilena minangka bahan mentah utama kanthi desain manungsa, kita nggunakake bahan standar sing dhuwur kanggo ngasilake lan kontrol kualitas sing ketat.Filtrasi efisiensi dhuwur, pencegahan keracunan sing kurang.Desain wangun unik saka tuwung ndadekake topeng lan pasuryan cocog, Sampurna nyegah bledug lan virus ora bisa njaluk menyang pasuryan.Desain irung ergonomis lan bantalan irung busa alus sing dibangun nggawe luwih nyaman kanggo nyandhang.

Saben ambegan udhara sing kita ambegan bisa ngemot bledug, PM2.5 lan zat mbebayani liyane sing kompleks, nanging sampeyan ora perlu ngerti, sampeyan mung kudu nyerahake topeng kita.Pas proteksi telung dimensi, elastisitas dhuwur lan tali kuping sing digedhekake, klip irung plastik sing didhelikake, titik welding ultrasonik, tegas lan anti-mudhun, pinggiran papat sisi, ora gampang ngeculake cangkeme Pas proteksi telung dimensi, elastisitas dhuwur lan tali kuping sing lebar , Klip irung plastik sing didhelikake, titik welding ultrasonik, kuwat lan anti-mudhun, pinggiran papat sisi, ora gampang ngeculake cangkeme Earband sing nyaman lan alus, elastisitas dhuwur, tekanan rendah, kekarepan sing kuat, nyandhang jangka panjang Saben ambegan udhara sing kita ambegan bisa uga ngemot bledug, PM2.5 lan bahan mbebayani liyane sing kompleks, nanging sampeyan ora perlu ngerti, sampeyan mung kudu nyerahake topeng kita.

singleimg

1, Nonwoves lapisan njaba
2 Lapisan kain nonwoven sing ramah kulit
3 Nyawiji lapisan Filter diunekake
4 panyerepan elektrostatik nyawiji diunekake lapisan
Lapisan njero nonwoven

Nonwoven

FAQ

Q1: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
Biasane, bakal njupuk 3 nganti 7 dina sawise nampa simpenan Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

Q2: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman.

Q3: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
Manfaat; lan kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake.

Q4: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake conto kanggo tes?
Sampel gratis kasedhiya, nanging biaya pengiriman bakal ana ing akun sampeyan lan biaya bakal bali menyang sampeyan utawa nyuda pesenan sampeyan ing mangsa ngarep.

Q5: Apa kita bisa dipercaya?
Ya, kita minangka pabrikan (Daftar Putih) sing disetujoni pemerintah


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita