a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Topeng rai FFP3

  • FFP3 Cup-Shaped Respirator

    Respirator Bentuk Piala FFP3

    Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 4-lapis, Loop kuping elastis, Steril

    PFE: ≥ 99%

    Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 lapisan katun sing ditindhes jarum, 2 lapisan ing jero sing dilebur

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009