a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

warta

Jam 6 sore tanggal 4 November 2018, Autumn Canton Fair, sing dirawuhi dening Sichuan Ju Neng, kasil rampung!

Pameran iki njupuk 5 dina lan nampa total 127 pelanggan jaban rangkah saka sak ndonya.Pelanggan nyatakake kapentingan gedhe ing produk non-anyaman meltblown lan nyatakake kabutuhan tuku.Booth iki dumunung ing aula peralatan medis.Umume pelanggan medis.Profesional lapangan duweni potensi gedhe ing pasar nonwoven medis.

Kaping pisanan, distribusi pelanggan

Pelanggan sing teka ing booth kasebut utamane ing Timur Tengah, Asia Tenggara, Amerika Selatan lan Australia.Antarane wong-wong mau, Indonesia, Singapura, India lan pelanggan liyane dianggep mayoritas, pelanggan saka sak ndonya banget grapyak, lan 80% pelanggan nggunakake layanan China WeChat kanggo komunikasi saben dina.Tindakake kanggo nyedhiyakake penak.

XHwDliX9TemW8h1S9LYuVA

Kapindho, dikarepake kanggo produk non-anyaman

Ing topeng kain sing diunekake, pad penyerap cairan medis, topeng, katun sing nyerep lenga, kain lap lan produk sing ora ditenun, topeng, utamane topeng sing dicithak khusus, duwe pelanggan paling akeh, diikuti karo ngisep getih medis. bantalan.Wipes reresik, umume pelanggan wis nampa conto kanggo nyebut maksud kerjasama jangka panjang.

XB9lj6sPTQCYaj8IH0cocw

Katelu, propaganda keuntungan publisitas

Kanthi kaluwihan saka Sichuan Ju Neng minangka pabrikan, peralatan diimpor minangka basis kanggo kualitas stabil, kain nyawiji-diunekake adopts electret masterbatch California kang, kang tansah kinerja materi kanggo 3-5 taun, adoh luwih apik tinimbang paling manufaktur domestik mung bisa nyimpen. .Kanthi wektu cendhak 5 sasi, teknologi printing unik uga wis ditampa kanthi apik.Kanthi kaluwihan kasebut, kita bakal nambah kapercayan para pelanggan lan kerjasama.

5VaLuv9CS9iVcs1INHPOTg

Sichuan Jueneng Filter Materials Co., Ltd. nampa sawetara pelanggan lawas ing pameran kasebut.Pelanggan ditulis kepuasan karo kerjasama sadurungé lan sijine nerusake sawetara panemu profesional kanggo nggawe kerjasama luwih Gamelan.Pameran kasebut misuwur banget lan minangka siji-sijine museum peralatan medis.Produsen kain non-woven meltblown, pameran iki wis entuk asil sing apik, nganti ketemu maneh ing Canton Fair!

Kanggo informasi babagan produk meltblown, hubungi Ms. Li: +86 18116628077


Wektu kirim: Mei-28-2021