a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

warta

(Ringkesan katrangan)Lu Lin, CEO perusahaan, diundang kanggo melu ing puncak taunan aksesoris medis China ing Beijing tanggal 6 Mei 2019. Dheweke rembugan karo perusahaan industri sing misuwur lan profesor Universitas Donghua babagan tren aksesoris medis ing mangsa ngarep ing China lan bahan non-anyaman anyar.Aplikasi ing lapangan medis.

nTyqdvThQyqcdEcPBkElIw

Lu Lin, CEO perusahaan, diundang kanggo melu ing puncak taunan aksesoris medis China ing Beijing tanggal 6 Mei 2019. Dheweke rembugan karo perusahaan industri lan profesor terkemuka ing Universitas Donghua babagan tren aksesoris medis ing China lan sing anyar. bahan non-anyaman.Aplikasi ing lapangan medis.


Wektu kirim: Mei-28-2021