a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

warta

krisis viruscorona

Ing tengah-tengah krisis koronavirus India sing saya tambah akeh, para penggemar BTS tumindak kanggo ngumpulake dana kanggo mbantu wong-wong sing butuh.
Minggu kepungkur, upaya bantuan Covid-19 sing dikoordinir dening klompok saka klub penggemar BTS sing dikenal minangka Tentara, wis ngasilake luwih saka rong yuta rupee (US$29,000).

Koordinasi ing situs crowdfunding India Milaap, akun media sosial sing dikenal minangka "Covid Relief India dening BTS Army" ngasilake luwih saka rong yuta rupee sajrone 24 jam, kanthi 2,465 panyengkuyung nyumbang.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan topik lan tren paling gedhe saka saindenging jagad?Entuk jawaban nganggo Kawruh SCMP, platform konten anyar sing dikurasi kanthi panjelasan, FAQ, analisis lan infografis sing diwenehake dening tim pemenang penghargaan.

Penggalangan dana kasebut teka nalika gelombang pandemik coronavirus negara nomer loro, lan kasus lan tiwas sing durung nate kedadeyan nalika India ngadhepi krisis kesehatan sing disebabake amarga kekurangan pasokan medis - kalebu kekurangan oksigen - lan varian virus anyar.

Upaya amal Angkatan Darat fokus utamane kanggo nyedhiyakake oksigen lan pasokan medis liyane, uga panganan kanggo sing butuh.Kampanye kasebut menehi prioritas Maharashtra lan Delhi, ing endi kahanan pandemik mbebayani.

Miturut tracker Covid-19 saka Universitas Johns Hopkins, dina Senin esuk, India wis meh 17 yuta kasus, kanthi luwih saka 192,000 tiwas.Ing minggu kepungkur, India wis nglaporake luwih saka 300,000 tes positif saben dina;ana akeh uneg-uneg sing infèksi lagi kurang-kacarita.

Pasien koronavirus India sesak amarga kekurangan oksigenSawetara negara nyatakake bakal nyedhiyakake pitulung, nanging paten nyegah India lan negara liya supaya ora ngasilake vaksin sing cukup kanggo nambani populasi.

Artikel liyane saka SCMP

Owah-owahan ing sistem pemilihan Hong Kong tetep angel didolIng Kamboja, kunci koronavirus Phnom Penh sing diperpanjang nggawe para pekerja sandhangan, para pedagang pasar luwe8 bintang Korea 'dibatalake' sawise skandal: Seo Ye-ji dibuwang saka Pulo K-drama, nalika Ji Soo ninggalake River When the Moon Rises - lan bisa dituntut US$2,7 yutaSengketa tapel wates China-India: apa salah tarik New Delhi saka tlaga Pangong Tso?

Ing tengah-tengah ketegangan AS-China, Asia kudu bebarengan kanggo njupuk maneh nasibe
Artikel iki wiwitane muncul ing South China Morning Post (www.scmp.com), media warta utama sing nglaporake babagan China lan Asia.


Wektu kirim: Apr-27-2021