a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

warta

Tindakake langkah-langkah iki kanggo nyandhang, nyopot lan nganggo topeng rai 3M saben dina. Topeng Rai Saben dina cocog kanggo nyandhang saben dina ing papan umum, bisa dicuci nganggo tangan lan bisa digunakake maneh kanggo regane tahan suwe.Topeng rai non-medis duwe rong lapisan kain katun, puteran kuping sing bisa diatur lan klip irung sing dirancang kanggo kepenak.

Tips kanggo Tetep ing Mind

Nglakokake kebersihan sing apik

Cuci tangan nganggo banyu anget lan sabun suwene 20 detik sadurunge nganggo lan sawise nyopot topeng rai 3M saben dina supaya ora nransfer rereget utawa kuman menyang topeng.Gunakake sanitizer tangan kanthi alkohol paling ora 60% yen sampeyan ora bisa ngumbah tangan.

Priksa manawa topeng ing kondisi apik

Njupuk topeng ing kuping lan priksa sadurunge dipasang.Yen sampeyan ndeleng bolongan, luh utawa karusakan liyane, uncalan lan gunakake sing anyar sing kondisine apik.

Aja jiwitake strip irung

Topeng rai 3M saben dina duwe klip irung sing bisa diatur.Tinimbang nutup tutup irung, gunakake tangan loro kanggo mbengkongake klip irung supaya pas karo irung lan pasuryan.

Jangkoan lengkap iku penting

Topeng sampeyan kudu nutupi irung lan tutuk sawayah-wayah, sanajan sampeyan lagi ngobahake cangkeme utawa sirah.Topeng kudu ngaso kanthi nyaman lan pas ing pasuryan sampeyan.

Sawise urip, terusake

Ngaktifake lan mateni topeng rai nggawe kesempatan kanggo nyebarake kuman - menyang lan saka awak.Nalika ing umum, aja narik topeng mudhun saka jembatan irung utawa supaya nggandhol saka siji kuping.Topeng mung efektif kaya pangguna, mula tetep nganggo sajrone sampeyan ana ing sekitar wong liya.

Ngresiki topeng sampeyan langsung lan kanthi bener

Topeng rai saben dina kudu dikumbah sawise saben digunakake kanggo nyuda panyebaran kuman.Cuci tangan topeng kasebut kanthi kuat nganggo banyu anget paling ora 5 menit.Cuci lan garing kanthi hawa.Multipack sing trep tegese sampeyan bakal disetel kanggo sawetara acara.

Tampilake sampeyan peduli kanthi nganggo topeng ing papan umum.

Bebarengan karo jarak sosial, nganggo topeng rai minangka cara sing penting kanggo nuduhake sampeyan peduli karo kesejahteraan komunitas sampeyan.Topeng Rai Saben 3M minangka pilihan sing apik sajrone kegiatan saben dina kayata kerja, blanja lan sosialisasi. Informasi Keamanan Penting:Yen sampeyan duwe kondisi kesehatan kayata asma, kondisi jantung utawa kondisi ambegan, sampeyan kudu takon panyedhiya kesehatan (dokter) sadurunge nggunakake.


Wektu kirim: Apr-27-2021