a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

warta

Sajrone periode epidemi Covid-19, penting kanggo njaga kahanan epidemi lan nganggo topeng kanthi bener.Topeng apa wae sing kudu dianggo kudu dipikirake adhedhasar risiko kena penyakit kasebut.Mula, sadurunge milih topeng, ayo miwiti tingkat risiko sampeyan.

Staf sing kerja ing bangsal, ICU lan kamar pengamatan kanggo pasien sing nandhang radhang paru-paru anyar, dokter lan perawat ing klinik demam saka institusi medis sing ditunjuk ing wilayah sing kena pengaruh, uga dokter kesehatan masyarakat sing nindakake investigasi epidemiologis saka kasus sing dikonfirmasi lan curiga. -Paparan risiko, dianjurake supaya topeng pelindung medis digunakake nalika kekurangan topeng kasebut, n95 / KN95 utawa topeng protèktif partikel standar bisa digunakake.

001

Wong kanthi risiko paparan sing luwih dhuwur, kayata buruh kesehatan sing kerja ing departemen darurat, praktisi kesehatan masyarakat sing nindakake investigasi epidemiologis saka kontak cedhak, penguji sampel lingkungan lan biologi sing ana gandhengane karo wabah, lsp., nganggo respirator partikel sing tundhuk karo N95/KN95. lan ndhuwur.

 002

Staf medis lan perawat sing kerja ing klinik lan bangsal rawat jalan umum;staf sing kerja ing rumah sakit, bandara, stasiun sepur, supermarket, restoran lan panggonan liyane sing relatif ditutup;Sing melu manajemen administratif sing gegandhengan karo epidemi, polisi, keamanan, pangiriman ekspres, pamisahan ing omah lan manggon karo wong-wong mau diklasifikasikake minangka wong sing duwe risiko tengah lan bisa nganggo topeng bedah medis.

 

 

Wong sing Berisiko Kurang yaiku masyarakat ing wilayah sing rame kayata supermarket, pusat perbelanjaan, kendaraan, lift, lingkungan kantor ing njero ruangan, pasien sing mlebu institusi medis (kajaba klinik demam), lan bocah-bocah ing institusi perawatan bocah lan siswa sekolah sing fokus ing sinau lan kegiatan. , kanggo nyandhang disaranake nggunakake topeng bedah mung sapisan, lan bocah-bocah kudu milih produk protèktif kanthi kinerja sing padha.

平面口罩1

 

Aktivitas njero ruangan lan warga sing kasebar kalebu wong sing duwe risiko rendah lan ora nganggo topeng ing omah;ing panggonan sing berventilasi apik lan kurang kapadhetan, topeng non-medis kayata benang katun, areng aktif lan spons, uga nduweni efek protèktif tartamtu.


Wektu kirim: Mei-07-2022