a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

warta

Saiki, ana akeh topeng sing dicithak lan dicelup ing pasar, sing populer banget ing kalangan konsumen, lan dodolan saben wulan model selebriti online dhuwur banget.Minangka kabutuhan pencegahan epidemi, topeng apa sing nduweni fungsi pencegahan epidemi sing sejatine?Apa sing kudu digatekake nalika tuku?

Snipaste_2022-04-27_17-04-41

Topeng sing dicithak kanthi pola kartun, utamane ing antarane wong enom lan bocah-bocah, biasane didol saben siji yuan.Sawetara topeng sing dicetak kasebut dilabeli minangka topeng bedhah, sawetara minangka respirator sekali pakai, lan sawetara ora duwe standar.

Panelusuran "topeng cetak" lan tembung kunci liyane ing Internet bakal mbukak atusan produk sing gegandhengan sing didol, kanthi pola lan warna sing sugih, sing wis dadi "item fashion" ing mripate akeh netizen.Sawetara model paling monjo adol luwih saka 100.000 potongan saben wulan.Dadi, nalika ngadhepi macem-macem topeng, kepiye konsumen kudu milih?

Para ahli ujar yen milih topeng ora mung babagan penampilane, nanging apa sing cocog karo standar perlindungan.Apa sampeyan milih topeng biasa utawa sing luwih apik, sampeyan kudu netepi standar sing cocog.Patang jinis topeng dianjurake ing Pedoman kanggo Umum lan Wong ing Pakaryan Utama: topeng medis sing bisa digunakake, topeng bedhah, topeng pelindung partikel, lan topeng pelindung medis.

Para ahli ujar manawa kabeh patang jinis topeng duwe fungsi anti-epidemi tartamtu, lan wong kudu mriksa kode standar ing kemasan topeng sadurunge tuku.

Topeng bedhah sing bisa digunakake bisa digunakake ing lingkungan sing tingkat risiko ora dhuwur banget, kayata lingkungan sing ora dibuwang utawa lingkungan sing ora konsentrasi banget.Topeng bedhah siji-sijine relatif entheng amarga cuaca.Nanging, topeng medis-bedah utawa topeng protèktif partikel bisa digunakake ing lingkungan kanthi risiko dhuwur, Ruang sing relatif sempit lan tertutup, lan lingkungan sing rame lan tertutup.Fokus saka rong topeng kasebut ora padha, lan topeng proteksi partikel bisa entuk efisiensi nyaring sing luwih apik.Nanging yen luwih akeh wong sing melu, utawa yen ana kemungkinan tumpahan cairan, topeng bedah bisa uga luwih cocog.

Yen perlu, konsumen bisa milih topeng pelindung medis kanthi tingkat sing luwih dhuwur, lan kulawargane disaranake njaga sawetara topeng pelindung medis kanggo digunakake.Ana uga standar nasional sing disaranake kanggo topeng bocah, sing bisa dipilih wong tuwa miturut umur anak.


Wektu kirim: Apr-27-2022