a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

warta

Masalah nganggo tutup rai ing umum asring muncul ing jaman saiki.Sentimen umum yaiku, "Yen aku ora duwe risiko dhuwur kanggo COVID-19, kenapa aku kudu nganggo topeng?"Aku curiga, mula aku weruh akeh wong ing papan umum sing ora nutupi irung lan cangkeme.CDC nyaranake "nganggo tutup rai ing papan umum ing ngendi langkah-langkah jarak sosial liyane angel dijaga (umpamane, toko kelontong lan apotek) utamane ing wilayah transmisi komunitas sing signifikan."

Alesan kanggo iki yaiku virus sing nyebabake COVID-19 bisa nyebar sanajan sadurunge gejala katon, kayata watuk, wahing, utawa malah ngomong kanthi jarak sing cedhak.Kain tutup rai disaranake amarga regane murah lan kasedhiya.Kanthi nggunakake tutup rai kain, njaga topeng bedah lan topeng N-95 kanggo tenaga kesehatan sing bisa uga melu perawatan langsung pasien COVID-19.

Pentinge nggunakake tutup rai ing umum digambarake ing grafik sing katon ing kene.Yen aku nganggo tutup rai kanggo nglindhungi sampeyan saka aku, lan sampeyan nganggo tutup rai kanggo nglindhungi aku saka sampeyan, mula kita kabeh bisa nyuda risiko penularan virus sing nyebabake COVID-19.Iki, bebarengan karo jarak sosial lan asring ngumbah tangan utawa nggunakake sanitizer tangan, bakal penting kanggo mbatesi panyebaran COVID-19 nalika kita bali menyang kegiatan biasa.


Wektu kirim: Apr-18-2022