a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

produk

OEM N95 topeng pasuryan Protèktif

Katrangan singkat:

Level: Topeng Pasuryan Pelindung N95 Kanthi sertifikasi CE

Tipe: 5-ply, Ear Loop, Embedded Nose Clip, Steril

PFE: ≥ 95%

BFE: ≥ 99%

Ukuran: 16*10.5 cm

Packing: 10 pcs/box

Bahan: 2 lapisan non-anyaman, 2 lapisan batin sing dilelehake, Katun penyegel panas

Werna: Putih / OEM kasedhiya

Standar: EN149-2001-A1-2009/GB2626-2019



Detail Produk

Tag produk

Struktur & Bahan:

  • kain non-woven(Dewatering)+ Meltblown(fitilteration)+meltblown (fitilteration)+ethylene – propylene + non-woven fabric(ramah kulit)
  • gelung kuping elastis sing nyaman
  • jembatan irung dibangun ing

Kualifikasi:

  • KONFORMITE EROPAENNE(CE)
  • Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO 9001

Area aplikasi:

  • Mist-proof, dust-proof, pabrik, lagi mlaku, bus, pelabuhan udara, taman, shopping mall, stree sibuk.

Topeng N95 diadopsi miturut wangun rai saka desain struktur telung dimensi, saéngga bisa ngilangi topeng lan spasi ing antarane irung, pipi lan sisih dagu, nganggo nyaman, resistensi ambegan cilik, bobot entheng, kuping kanthi fleksibel, lan telung- topeng dimensi kanggo bledug nggoleki ana luwih efisien, utamané kanggo 5 micron bledug, ukuran partikel saka bledug bisa langsung menyang alveolar, Nduweni impact paling ing kesehatan manungsa.Lumahing wis seragam padhet dijamin karo pori, nyaman lan breathable, sensitivitas kurang lan non-irritating, Gamelan lan tanpa burr kroso Teknologi sealing lapisan kaping pindho, topeng ora gampang deformed lan luwih pas.Bar irung disegel kanthi individu lan ora bakal dipindhah kanggo teknologi welding Square fiksasi sing luwih apik, diuji nganggo mesin uji tarik topeng, luwih padhet, ora gampang rusak.Sawise nyoba lan umpan balik pelanggan, kuping digawe kanthi dawa sing sampurna.

Kemasan bebas bledug, resik lan higienis, mesin otomatis terpadu lan kemasan mandiri, kanggo nyegah polusi sekunder, lan luwih higienis Lipatan multi-lapisan nambah area protèktif lan nambah ruang internal.Ora wedi nempel ing lambe.Kain non-anyaman sing ramah kulit ndadekake luwih nyaman kanggo pas karo pasuryan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita