a1f93f6facc5c4db95b23f7681704221

Produk

  • KN95 Protective Face Mask

    Topeng rai protèktif KN95

    Level: KN95 Topeng Pasuryan Protèktif Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 5-ply, Ear Loop, Embedded Nose Clip, Steril

    PFE: ≥ 95%

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 16*10.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 lapisan non-anyaman, 2 lapisan batin sing dilelehake, Katun penyegel panas

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009/GB2626-2019


  • KN95 Protective Face Mask

    Topeng rai protèktif KN95

    Level: KN95 Topeng Pasuryan Protèktif Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 5-ply, Ear Loop, Embedded Nose Clip, Steril

    PFE: ≥ 95%

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 16*10.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 lapisan non-anyaman, 2 lapisan batin sing dilelehake, Katun penyegel panas

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009/GB2626-2019


  • FFP2 Protective Face Mask

    Topeng rai protèktif FFP2

    Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 5-ply, Loop kuping elastis, Steril

    PFE: ≥ 94%

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 lapisan non-anyaman, 2 lapisan batin sing dilelehake, Katun penyegel panas

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009


  • 3-Layer Disposable Medical Face Mask

    Masker Wajah Medis Sekali Pakai 3 Lapisan

    Level: Masker Wajah Medis 3 lapis Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 3-ply, Ear Loop, Embedded Nose Clip, Non-Sterile

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 17.5*9.5 cm

    Packaging: 50pcs / kothak utawa 10pcs / tas

    Bahan: 2 lapisan non-anyaman, 1 lapisan jero sing diunekake

    Werna: Putih / Biru

    Standar: EN14683 Tipe IIR / YY-0469-2011


  • 3-Layer Anti-bacterial Disposable Face Mask (Plain)

    Masker Wajah Sekali Pakai Anti Bakteri 3 Lapisan (Kotak)

    Level: Masker Wajah Medis 3 lapis Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 3-ply, Ear Loop, Embedded Nose Clip, Non-Sterile

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 17.5*9.5 cm

    Packaging: 50pcs / kothak utawa 10pcs / tas

    Bahan: 2 lapisan non-anyaman, 1 lapisan jero sing diunekake

    Werna: Putih / Biru

    Standar: EN14683 Tipe IIR / YY-0469-2011


  • Colorful Customized Offshore oil spill Universal  Absorbent Pad Roll

    Colorful Kuthah lenga Offshore Customized Universal Absorbent Pad Roll

    Tingkat: Offshore Oil Kuthah Universal Absorbent Pad Roll
    Tipe: Absorbent Pad
    Werna: kuning, abu-abu, putih, ireng, biru
    Ukuran: 40*50cm, Customized
    Packaging: miturut ukuran
    Bahan: 100% polyethylene

    bobot: 100g – 500gsm;

    Ketebalan: 1-5 mm

    Penyerapan: 10-15 kaping bobot pad;


  • 50L Oil and Fuel Spill Containment Kit Bag

    50L Oil lan Kuthah Bahan Bakar Containment Kit Bag

    Level: Kit kontrol kuthah darurat

    Tipe: 50L absorbent Pad Sock Boom Oil lan Kuthah Bahan Bakar Containment Kit Bag

    Warna: Kuning, Pink, Biru, Putih

    Ukuran: 50×Bantalan Penyerap Minyak 40cm×50cm Tugas Berat, 4×Kaos Kaki Penyerap Minyak 7,6cm*1,2m, 1×Kaos Kaki Penyerap Minyak 7 6cm*3m, 4×Bantal Penyerap Minyak 46cm*46cm, 2×Kantong Sampah 66cm*91cm

    Packaging: miturut ukuran

    Bobot: 100-500gsm;

     

     


  • BFE99 Melt Blown Non Woven Fabric

    BFE99 Leleh Diunekake Kain Non Woven

    Tingkat: BFE> 99% Kain sing diunekake
    Tipe: Kain Non-woven Melt-blown
    Jembar: 17.5cm, 26cm, Customized
    Bobot: 20g/m2, 25g/m2, Customized
    Packaging: miturut ukuran
    Bahan: 100% polyethylene
    Werna: Putih / Ireng utawa Customized


  • Disposable Medical care mats

    Tikar perawatan medis sing bisa digunakake

    Level: Tikar perawatan medis sing bisa digunakake

    Tipe: Tikar medis sekali pakai

    Werna: Biru / Abu-abu utawa Custom

    Packaging: miturut ukuran

    Bahan: 100% polyethylene

     


  • FFP2 Cup-shaped  Respirator With White Straps

    Respirator berbentuk Piala FFP2 Kanthi Tali Putih

    Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 4-lapis, Loop kuping elastis, Steril

    PFE: ≥ 94%

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 lapisan katun sing ditindhes jarum, 2 lapisan ing jero sing dilebur

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009


  • FFP2 Cup-Shaped Respirator With Yellow Straps

    Respirator Bentuk Piala FFP2 Kanthi Tali Kuning

    Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 4-lapis, Loop kuping elastis, Steril

    PFE: ≥ 94%

    BFE: ≥ 99%

    Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 katun tusuk jarumlapisan, 2 lapisan jero nyawiji-diunekake

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009


  • FFP3 Cup-Shaped Respirator

    Respirator Bentuk Piala FFP3

    Level: Topeng Rai Pelindung FFP2 Kanthi sertifikasi CE

    Tipe: 4-lapis, Loop kuping elastis, Steril

    PFE: ≥ 99%

    Ukuran: 15.5*11.5*4.5 cm

    Packing: 10 pcs/box

    Bahan: 2 lapisan katun sing ditindhes jarum, 2 lapisan ing jero sing dilebur

    Werna: Putih / OEM kasedhiya

    Standar: EN149-2001-A1-2009


123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3